top of page

Рециклиране на дюзи цена

При рециклиране на дизелови дюзи се използват оригинални резервни части. Ние в София Дизел Център разполагаме с богат асортимент на склад. Има и малки изключения, когато могат да се ползват заместители, но това е само по изрично желание на клиента.


Пълно или частично рециклиране на дюзи


Заповядайте в нашия модерен дизелов сервиз, където извършваме пълна, детайлна проверка и рециклиране на дизелови помпи и дюзи за комън рейл инжектори на марките CAT, Siemens, VDO, Delphi, Denso, Bosch и Continental.


Ние гарантираме за съвременна и иновативна технологична база и лаборатория. Работим с последно поколение комън рейл апаратура за тестове, за да подсигурим клиента с качествен и прецизен ремонт със заводско качество. Благодарение на модерната ни база, можем да подложим на тест дюзите под високо налягане до 2500 бара като следваме указанията на производителя.


Обслужваме ли клиенти извън София?


Ние сме базирани в София, в кв. Драгалевци, ул. Папрат 37, но за клиенти извън столицата предлагаме куриерска услуга. Това означава, че дори да искате да проверим и един брой инжектор, той може да бъде доставен и тестван още на същия ден при нас!



Предлагаме специални, преференциални цени за редовни клиенти и сервизи.

София Дизел Център може да извърши за Вас по необходимост и софтуерно премахване на DPF EGR FAP Adblue вихрови клапи. Освен това, колегите могат да извършат и пълна проверка на всички работни компонента с помощта на последно поколение стенд.


В нашия сервиз предлагаме частично и пълно рециклиране на дюзи в зависимост от нуждата на клиента.


При нас проверяваме и ремонтираме инжектори на марките Caterpillar, Siemens, Denso, Bosch, Delphi, VDO, Continental


Доверете ни се, защото ние разполагаме с нужното оборудване, документация за качествен ремонт, апаратура за пиезо инжектори и инженерен екип.


В сервиза предлагаме ремонт и рециклиране на всички модели Bosch common rail инжектори.


При въпроси и връзка с нас, моля, обадете ни се на 070010730




963 views0 comments
bottom of page