top of page

Почистване на дюзи

Всеки рано или късно се изправя пред проблем с горивната помпа или дюзите. Понякога нещата се свеждат само до почистване, но преди да се е стигнало до сериозен проблем, можете да разпознаете тези признаци, които със сигурност ще ви покажат, че има нещо нередно:

  • Влошена работа на мотора и тресене при ниски обороти

  • Рязко прекъсване по време на движение или ускорение

  • По-голям разход на автомобила

  • Трудност при запалване

  • По-малка мощност

  • Наличие на завишени нива на вредни емисии

Ако някое от тези неща се проявява, то става въпрос за замърсени дюзи. Дюзите са известни като инжектори. Тяхната основна цел е да подават гориво в определени условия: запалване, ускорение, изпреварване и намаляване на скоростта.

Почистване на дюзи с ултразвук


Най-честото решение, което се взима за повредата е да се почистят. Почистване на дюзи с ултразвук става във вана, като се разглобят всички елементи. След като се почисти, тя се сглобява отново и се поставя на стенд. Стендът е уред, който проверява дали в различни ситуации помпата или в нашия случай дюзите работят добре и са в изправност. Почистване на дюзи дизел можете да видите, че се предлага почти във всеки един сервиз. Именно това трябва да ви направи впечатление и да сте внимателни, тъй като има и много сервизи, които не си вършат качествено работата и това може да доведе до сериозни проблеми в бъдеще. Най-добре е, ако сте се спрели на конкретен сервиз, то да направите кратко проучване на потребителското мнение и да си създадете преценка до колко са професионалисти и дали си струва да оставите частите си при тях.


Цената за почистване на дизел дюзи


Цената за почистване на дизел дюзите варира в различни диапазони. Трябва да бъдете внимателни обаче, тъй като не винаги евтиното е признак за качество. Доверете се единствено и само на лицензирани сервизи и най-добре направете проучване, преди да посетите дадения сервиз.


София Дизел Център професионално почистане на дюзи


В София Дизел Център работят единствено и само професионалисти. Те ще вземат дюзите и ще ги почистят, а след това пред вас ще направят проверката, като ви обяснят всички подробности. Ако не можете да посетите сервиза лично, не се притеснявайте. Можете да изпратите дюзите по куриер и да си ги получите обратно във възможно най-кратък срок.


В сервизът не се извършват монтаж и демонтаж на части. Това означава, че трябва да донесете или изпратите свалените дюзи за поправка. Можете да го направите и сами, но трябва да сте много добре запознати с механизма на работа и да знаете как да ги свалите и сложите обратно безопасно, без да нанесете допълнителна повреда. Ако не се чувствате сигурни, че ще се справите добре, то намерете добре място, където да направят монтажа и демонтажа на дюзите. За да донесете или изпратите повредената част не е необходимо да си запазвате час. В момента на пристигане тя се предава на професионалистите и се започва работа по нея. Обратно можете да си я получите във възможно най-кратък срок, като ви се дадат и препоръки за съхранението и удължаването на живота.


 

Често Задавани Въпроси


Работите ли с куриерски фирми?

Да, работим с всички куриери. Всеки работен ден получаваме помпи и дюзи за проверка и ремонт от цяла България.


Трябва ли да се запази час?

Не е необходимо от запазване на час за проверка и ремонт на помпа или дюзи. Приемат се на момента и се предават на нашите специалисти.


Мога ли да докарам автомобил за диагностика или ремонт?

Не, при нас пристигат само демонтирани (свалени) помпи и дюзи за проверка и ремонт. Ние не предлагаме диагностика и демонтаж.


 


23 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page